Webáruház

Vicces, de hasznos ajándék születésnapra

Nem feltétlenül kell sok pénz ahhoz, hogy egy szeretett családtagunkat meglepjünk a születésnapján, örömet szerezzünk neki, sokkal inkább fantáziára és ötletességre van szükségünk. Persze némi internetismeret sem árt, hogy ajándék születésnapra igazán ütős meglepetés lehessen.

Például egy olyan férfiúnak, aki mellett a párja nem tud aludni, mert annyira horkol, kiváló meglepetés a Horkolás gátló bot, ami beszerezhető az ajandek-otletek.hu webáruházból. Ha már nincs kedve gyengéden ébresztgetni vagy az orrát befogni, akkor jöhet ez a metódus. Lefekvés előtt meg kell neki mutatni a Horkolás gátló botot és tudatni vele, hogy mi vár rá éjjel, ha nem regulázza meg magát alvás közben.

Ha még ezek után is felébreszti éjjel, csapjon oda egyet neki a bottal vidáman! Természetesen ez nem fog a horkoló férjnek fájni, hiszen fából készült, puha véggel, kis csengővel ellátva. Amikor ez az ajándék születésnapra kerül átnyújtásra, vidám nevetés és öröm lesz a társaságban. Kedves hölgyeim, válasszák ezt az ajándékot mélyen alvó férjüknek!

Print Friendly, PDF & Email