A szüleink, nagyszüleink makacsul ragaszkodnak a régi jól bevált edényekhez. Rendszerint, ha ajándékba kapnak egy új edény-, vagy étkészletet, az a legtöbbször éveken keresztül a dobozban fog csücsülni végeláthatatlan ideig.
A mai modern lábasok viszont még nekik is igen csábító lehet, az autentikus megjelenésének köszönhetően. Ezekben lehet a legfinomabb leveseket, pörkölteket és más egyéb ínyencségeket elkészíteni.
A kínálatban megtalálhatóak a rozsdamentes anyagból készült, üvegfedővel ellátott változatok is, de a békebeli időkből származó zománcozott lábasok is helyet kaptak a termékek között. Leginkább ezek hasonlítanak azokra a lábasokra, amiket a nagyi használ. Ezekből olyan finom az étel, amihez fogható egyetlen luxusétteremben sem készül.
A prémium termékek között megtalálhatóak a márvány bevonattal rendelkező lábasok, amelyekben nem fognak letapadni a hozzávalók. Nincs is kellemetlenebb, mint ebéd után a leégett spagettit vagy rizst áztatni, kapargatni az edény aljáról. Ezek viszont néhány 1-2 csepp tisztítószer és egy szivacs segítségével ragyogóan tisztára törölhetőek.