ajándék férfiaknak
Webáruház

Ajándék férfiaknak a kellemes mindennapokra

A férfiak általában képesek szinte mindenből viccet csinálni, jó humorukkal nagyon gyakran megnevettetnek bennünket. Így jó választás lesz, ha az ajándék férfiaknak a megnevettető csoportból kerül ki. Mivel a teremtés koronái előszeretettel fogyasztanak el egy-egy pohár italt is a fárasztó munkanap után, jó ötlet a Jégtöltény készítőt adni nekik, hogy ne a hagyományos jégkockákkal hűtsék le az italt.

Ezt a terméket meg lehet vásárolni a crazyshop.hu webáruházból. Ha ilyet ajándékoz a férfinak, akkor készíthet magának egy sorozat élethű AK47 jégtöltényt, beleszórja az italába, aztán tüzelhet vele a szárazságtól porzó nyelőcsövére.

A kreatívabbak színes jégtöltényeket is előállíthatnak némi ételfesték hozzáadásával. Igazán macsó ajándék férfiaknak a jégtöltény készítő. Egyszerre 10 darab töltény készíthető a segítségével. Ugyanakkor a webáruház kínálatából számtalan más ajándéktárgy is választható. Tudnia kell, hogy a vicces darabokkal osztatlan siker aratható, ha jól eltalálja, hogy melyiket adja át.