Vásárlás

Az éjjellátó kamera kifejlesztése óriási előny

Éjjellátó kamera

A biztonsági kamerák egyre jobb minőségű képek és videók rögzítésére alkalmasak. A kiváló optika azonban nem biztos, hogy elegendő egy esetleges bűntény vagy baleset rögzítésére, hiszen az éjszaka sötétjében nem minden felvétel lesz használható.

Erre a célra lett kifejlesztve az éjjellátó kamera, amely attól speciális, hogy az optika köré beépített infra ledek megvilágítják a látóteret, így az infra szűrő segítségével a kamera sötétben, vagy gyenge fényviszonyok között is kiváló fekete-fehér képet és videót tud készíteni.

Az éjjellátó kamera kifejlesztése először a harcászatban kapott óriási jelentőséget, hiszen a katonák éjszaka is hatékonyan tudnak dolgozni. A biztonságunk érdekében, pedig szükség van napi 24 órás megfigyelésre, legyen az a saját otthonunk, vagy ipari létesítmény, esetleg a közúti közlekedés.

Manapság már szinte mindenhol fellelhető éjjellátó kamera, amely nemcsak a biztonságunkat szolgálja, hanem bizonyos események rögzítésével bármilyen hatóság felhasználhatja azt bizonyítékként, például a bírósági tárgyalás során.