IP kamera rendszer
Szolgáltatás

Az IP kamera rendszer kiváló minőségű felvételeket rögzít

A híreket figyelve, egyre gyakrabban hangzik el, hogy irodaházakat, nyaralókat törnek fel és fosztogatnak ki. A személy- és ingatlanvédelem elengedhetetlen feladat a mai világban. Az IP kamera rendszer használata lehetővé teszi a lakás és az ahhoz tartozó terület megfigyelését. Az eszköz az analóg társával ellentétben, sokkal kiválóbb minőségű felvételeket biztosít.

A rögzített videók mentésre kerülnek a rendszer memóriájába és bármikor áttekinthetőek. A technikai fejlődésnek köszönhetően, ma már egyre több magánszemély is megengedheti a beszerelését. 1 megapixel felbontástól kezdve, akár 5 megapixeles éleséggel bíró felvételt biztosít. Az IP kamera rendszer üzemeltetésével HD és FULL HD minőségű videó kerül mentésre.

A berendezés arcfelismerésre és a rendszám leolvasásra is tökéletesen alkalmas. Az IP kamera rendszer használata kiválóan megfelel a töltőállomások, a vendéglátó egységek, a magántulajdonban lévő ingatlanok és a bevásárlóközpontok megfigyelésére. Használatával lehetőség adódik a felvételek egy helyen való rögzítésére, az eszközök összekábelezése nélkül.