Webáruház

Bilibo a jó mozgáskoordinációért

Bilibo játék

A gyermek harmonikus fejlődésének támogatását érdemes minél korábban elkezdeni. A Bilibo mozgás- és egyensúlyfejlesztő játék nagyon szórakoztató módon fejleszti a kicsi koordinációs készségét. Már 1 éves kortól lehet használni, így biztosan senki nem kési le az időben történő fejlesztést.

A mozgás és az egyensúly támogatása nemcsak a gyermek fizikai adottságait gyarapítja, hanem a szellemi képességeit is. A sok mozgás, mászás a fejlett kreativitást és gondolkodást is elősegíti. A Bilibo olyan játék, amiben lehet ringatózni, hintázni, pörögni, a gyermek erőltetés nélkül, játszva növeli saját mozgáskoordinációját, kreativitását, izomzatát.

A legtöbb gyermek aktivitása hihetetlen mértékű. Gyakran tapasztalhatjuk, hogy egy helyben nem képesek mozgás nélkül ülni vagy állni. A Bilibo már ezért is nagyon hasznos, hiszen használható a lakásban, szabadban, homokozóban, vízben, sőt, hóban is. Ez a játék nagyon népszerű és hasznos, hiszen az egészen kicsiktől a nagyobbakig, minden gyermek használhatja.