Webáruház

Brit Premium Junior a kiskutyák egészségéért

Brit Premium Junior

Ahogy a kisgyereknek, úgy a kiskutyáknak is a felnőttekétől eltérő étrendet kell kialakítani. A Brit Premium Junior olyan komplex kutyaeledel, ami azokat az alapanyagokat tartalmazza, amelyek biztosítani tudják a kölykök fejlődéséhez szükséges fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.

Főleg a kölykök táplálásánál kell nagy figyelmet fordítani a csontozat támogatására. Olyan tápokat kell ezért beépíteni a kiskutya étrendjébe, amelyek kalciumban, D-vitaminban, valamint sok más hasznos adalékanyagban gazdagok. A Brit Premium Junior a webtap.hu állateledel webáruházban többféle kivitelezésben is megtalálható, hiszen a kutyakölykök sem egyformák.

A gazdik választhatnak a kis-, a közepes- és a nagytestű kedvenceknek készült, gondosan előállított eledelek között. A Brit Premium Junior összetételében minden esetben felfedezhetjük a harmonikus növekedéshez elengedhetetlen csirkehúst, rizst, kukoricát és búzát. Adja meg négylábújának már a kezdeti időszakban a legjobbat, hogy mindig energikus és egészséges legyen!