Webáruház

Kerékpár táska az Ön kerékpárjára

A kerékpár táska előnyei
A kerékpár táska előnyei

Egy profi kerékpáros tudja, hogy használat közben felszerelésre lesz szüksége. Talán az egyik legfontosabb ilyen felszerelés a kerékpár táska, hiszen ebbe minden más szerszám és eszköz kényelmesen elfér. A mindennapi használat mellett, ezek a praktikák kialakulnak.

Már nem indulunk útnak kerékpumpa, szerszámos táska és kerékbelső foltozó nélkül. Ezeknek a szerszámoknak és kiegészítőknek a legjobb helye a kerékpár táska.

Azonban, ha nem szeretünk táskát akasztani a biciklire, akkor hátizsákban is tárolhatjuk, viszont ilyekor fennáll a veszély, hogy a táska többi tartalmát összekenjük ezekkel. A kerékpár táska elhelyezhető az elején és hátulján egyaránt, attól függően, hogy milyen modellt választunk.

Elöl felszerelhető a kormányra vagy a vázra, hátul pedig a hátsó csomagtartóra vagy az ülés alá. Ezek természetesen mérettől függnek. A kerékpár táska megkapható minden szakboltban vagy szervizüzletben, esetleg bevásárlóközpontban. Ezekben az üzletekben természetesen más felszerelést is kaphatunk a kétkerekűhöz.