Webáruház

Márvány mintás ablakpárkányok beltéri használatra

Márvány mintás ablakpárkányok

Szeret kikönyökölni az ablakba és onnan csodálni a tájat? Nagy fényigényű szobanövényeket is tart? Akkor a kizárólag beltéri használatra ajánlott márvány mintás ablakpárkányok kimondottan Önnek kiáltanak, hiszen esztétikus és strapabíró könyöklőt, valamint remek virágállványt is nyújtanak egyszerre.

Ezek a dekoratív párkányváltozatok nem csúfítják el az otthonát, sőt, díszíteni fogják azt. Ugyanakkor, legalább olyan jól ellátják a feladataikat, mint a megszokott, fehér vagy alumínium verziók. Anyagvastagságban a legdrágább termékek közé sorolhatóak, ennek ellenére a márvány mintás ablakpárkányok nagyon kedvező áron szerezhetőek be.

Amennyiben érdekli ez a megoldás, akkor a www.ablak-parkany.hu weboldalon részleteiben is megismerheti a márvány mintás ablakpárkány paramétereit és árait. A különböző szélességű verziók eltérő díjjal számolandóak, de ha megadja a szükséges hosszt és szélességet, akkor az online kalkulátor helyben megadja a végösszeget, amibe a márvány mintás ablakpárkányok kerülnek.

Print Friendly, PDF & Email