mezőgazdasági gumik
Webáruház

Mezőgazdasági gumik különleges alapanyagokból

A mezőgazdasági gépek hatékonysága az elmúlt évtizedek alatt elképesztő szintet ért el. De mindez nem lehetne így, hogyha a mezőgazdasági gumik nem lennének olyan strapabíróak, mint amilyenek a tutigumi.hu webáruházban is megtalálhatóak. Ezért érdemes minden szezon előtt ellenőrizni az abroncsok állapotát.

Egy repedezett, kopott, „öreg“ traktorgumi rengeteg gondot okozhat. Ha emiatt le kell állni a munkával, az jelentős kieséshez vezethet. Tehát sokkal gazdaságosabb odafigyelni a mezőgazdasági gumik állapotára, hiszen így a gépek maximális hatékonysággal dolgozhatnak.

Egy lerobbant aratógép hatalmas hátrányt jelent, hiszen a javítás időbe telik és sok pénzbe kerül. A mezőgazdasági gumik ennek ellenére sokkal olcsóbban szerezhetőek be.

Különleges összetételüknek köszönhetően, kitűnően bírják az intenzív terhelést. A több tonnás munkagépek súlyát játszva elviselik és a talaj viszontagságaival is megbirkóznak. Tulajdonképpen nincs akadály a mezőgazdasági gumik előtt. A gyártáskor felhasznált minőségi alapanyagok garanciát jelentenek a hosszú élettartam szempontjából.