gin
Vásárlás

Miből készül a gin?

Általában a szeszesitalok többlépcsős eljárás útján készülnek, így nyerik el a jellegzetes aromájukat. A gin óriási népszerűségnek örvend a világ több pontján. A minőségi fajtákat gabonaszeszből állítják elő a szakértők, ugyanakkor akad példa arra is, hogy másféle alapanyagot használnak fel. A borókabogyó illetve a tobozbogyó elengedhetetlen, hiszen ezeknek a kivonatával ízesítik.

Két ismert típusa van, a desztillált és a kevert verzió, ám ezzel egy időben, számos más neves kaliberű gin is található. Ha szeretne szétnézni a különféle termékek között, akkor csak annyi teendője akad, hogy felkeresi az interneten az idrinks.hu webáruházat.

Itt egy gyors és rövid regisztráció után máris a kosarába teheti azokat az árucikkeket, amelyek minden tekintetben megfelelnek a személyes elvárásainak. A gin tökéletesen alkalmas koktélokba keverve, így a nyári kerti partik elengedhetetlen eleme. Természetesen önmagában szintén fantasztikus élményt nyújt. Nagy valószínűséggel Ön is megleli a gin fogyasztásának kedvenc módját.