kartondoboz
Vásárlás

Páratlanul hatékony eszköz a kartondoboz

Legyen az egy háztartás vagy irodahelyiség, gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy a felesleges dolgokat muszáj valamibe elpakolni. Természetesen alaposan meg kell néznünk, hogy milyen eszközöket használunk fel erre a célra, ugyanis olykor igen hosszú időszakról van szó, amíg ismét előkerülnek a nippek vagy dokumentációk. Amíg ki nem próbáljuk, el sem tudjuk képzelni, hogy mennyire sokoldalú egy kartondoboz.

Azt költözésnél, raktározásnál, alkalmi tárolásnál, szelektálásnál ugyanúgy az előnyünkre fordíthatjuk. A többrétegű hullámkartonnak hála, jól bírja a terhelést és bizonyos mértékig még a nedvességnek is ellenáll, de ha kicsivel tovább vannak kitéve, akkor komoly károkat szenved a kartondoboz szerkezeti egysége. Léteznek olyan kivitelek, amelyek 20 kilogrammos egyenletesen elosztott súlyt problémamentesen elviselnek.

Ami a lezárását illeti, az végezhető ragasztással vagy hajtogatással. A mérettartomány rendkívül változatos, ezért pontosan olyan kartondoboz vásárolható meg, amilyenre aktuálisan szükségünk van. Az internetes rendelés és áruházak korában, komoly figyelmet kapnak ezek a csomagolóanyagok. Érdemes olyan gyakran felhasználni, amennyire csak tudjuk, ezzel óvva a környezetünket a felesleges szennyezéstől.

A kartondoboz hihetetlenül költséghatékony és a feladata végén, amikor már többet lehetetlen munkára fogni, egyszerűen megsemmisíthető, szinte nyomtalanul. Mindig legyen kéznél néhány darab, hogy soha nem kelljen mellőznünk az abban rejtőző potenciált! Ha nagytételben volna szükségünk a kartondoboz kivitekre, akkor a shop.zalapack.hu oldalon megtaláljuk a számításainkat!

Print Friendly, PDF & Email