Webáruház

Reflektor izzó kevés fogyasztással

Reflektor izzó

Reflektorokat sok területen használnak, üzletekben, kiállítótermekben, színházakban, divatbemutatókon, de még a családi házak vagy ingatlanok megvilágítására is. A különbség csak abban adódik, hogy hány reflektor izzó szükségeltetik, illetve az egyes példányok milyen fényerősséggel kell rendelkezzenek.

Ugyanakkor, minden esetben az lenne a leghatékonyabb, ha a nagyteljesítményű reflektor izzó kis fogyasztással tudna működni, mert a villanyszámla nagysága egy bevásárlóközpont és egy ház esetében sem mindegy. Bizonyára, elsőre azt mondaná, hogy ez lehetetlen, hiszen nagy fényhez, sok áram kell, azonban a LED égők kifejlesztése óta ez már reflektor izzó esetében sem álom.

A LED-es reflektor izzó üzemeltetése egy hagyományos égő energiaszükségleteinek töredékéből megoldható, így ha csak egy kisebb háza vagy fölterület megvilágításáról van szó, akkor sem fog ez óriási pluszköltségeket vonni maga után. Nézze meg a különféle termékeket a kontaktor.hu webáruházban és válasszon olyan opciót, amivel többé nem fog gondot jelenteni a számlák kifizetése!