Szolgáltatás

Színvonala szombathelyi OKJ képzések indulnak

Egyszerűen elvégezhető képzések

Akik nem a fővárosban élnek, néha igazságtalannak érzik, hogy a városukban nincs olyan színvonalas oktatás, mint amit egy neves budapesti intézményben megkaphatnának.

A jó hír az, hogy szombathelyi OKJ képzések rengeteg érdekes témában indulnak a közeljövőben. Sőt, folyamatosan újak indulnak és a régen indított témák is ismétlődnek. A jelentkező dönti el, hogy melyiken szeretne részt venni és olyan bizonyítványt szerezni, amit az országon belül minden, a szaknak megfelelő területen elismernek.

Itt most nemcsak olyan szakokról van szó, ahol papírtologatás a feladat. Vagyis nemcsak bérügyintézői vagy társadalombiztosítási ügyintézői szakképzést lehet szerezni, hanem olyan fizikailag hasznosított tudást is meg lehet szerezni, ami a targonca kezeléséhez vagy az óvodai dajkáknak kell. A képzések színvonala az egész országban ugyanolyan magas.

Mindegyikben szó esik a gyakorlatban is fellépő problémákról és esetekről. A szombathelyi OKJ képzések díja sem magasabb, mint máshol, ugyanolyan kedvezmények járnak itt is.