Vásárlás

Takarófólia a hideg ellen

Közeledik a tél, minden nappal egyre hidegebb, nyirkosabb időjárás köszönt ránk. A frissen épített házak ilyenkor mutatják meg igazi arcukat. Most érezzük először, hogy megfelelő a szigetelés és a takarófólia vastagsága, a nyílászárók minősége vagy nem.

A takarófólia a tetőre kerül, a cserép alá. Ezért kiemelt fontosságú, hogy ne válasszunk túl vékonyat, mert az könnyen sérülhet. Sérülés esetén pedig előbb-utóbb beázik az otthonunk, a cserepek között átszivároghat a víz, arról nem is beszélve, hogy egy vihar hatására, akár el is mozdulhatnak.

A takarófólia egyébként nemcsak a tetőfedésnél alkalmazható. Jól jöhet, ponyvaként, ha nincs elég hely a tűzifának vagy nem végeztünk a hasogatással az eső megérkezéséig. Nemcsak a külső, de belső terekben is hasznát vehetjük.

Gondoljunk csak bele, mennyivel könnyebb dolgunk lehet szobafestésnél, ha nem kell az egész helyiséget kiürítenünk. Elegendő, ha az összes bútort a szoba közepére toljuk, lefedjük egy vékonyabb takarófóliával és már kezdődhet is a szépítés.

Print Friendly, PDF & Email