Kézi, elektromos és pneumatikus tűzőgépek a kínálatban
Webáruház

Tűzőgépek minden mennyiségben

Kétségkívül ez olyan eszköz, amit nem feltétlenül az otthoni felhasználáshoz találtak ki, de számos olyan alkalom akadhat, amikor helyettesíthető ezzel a kalapács. A tűzőgép nagyon sokféle helyzetben válhat hasznossá, hiszen többféle anyagot lehet összetűzni a használatával.

Többféle változat létezik, amelyek eltérő teljesítménnyel rendelkeznek, ezért nem árt pontosan tudni, hogy mikor milyenre van szükség. Hogyha keményebb munkaanyagról van szó, akkor érdemes egy nagyobb teljesítményű modellt választani. Ebben az esetben nem a kézi, mechanikus tűzőgép lesz a célszerű, hanem sokkal inkább egy elektromos változat, de ha valóban kemény munkáról van szó, akkor a pneumatikussal gyorsan végezhetünk kiváló munkát.

A kézi tűzőgép modern megfelelői laprugóval rendelkeznek, mivel ezzel lehet a legnagyobb erőt kifejteni visszaütés nélkül. Az elektromos már elektromágnessel működik, ami egy dugattyút mozgat. Ez hozza létre a megfelelő ütőerőt. Az időigényes munkálatok jelentősen felgyorsíthatóak egy elektromos tűzőgéppel. Aki egy olyan modellt keres, amelyik igazán hatékony, gyors és a legkisebb a visszaütése, annak egy levegős típust kell beszereznie.

A szakemberek is erre esküsznek, hiszen ezeket a legkönnyebb használni. Arra is figyelni kell, hogy megfelelően tartsuk munka közben, mert ha rossz szögben fogjuk, akkor a kapocs nem fog tökéletesen az anyagba hatolni. A tűzőgép típusútól függően, ez a remek eszköz használható irodai környezetben a dokumentumok összetűzéséhez, de egy elektromos változattal már fával is dolgozhatunk és a pneumatikus modell a különféle vaslemezek esetében is nagyszerű szolgálatot tesz.

Print Friendly, PDF & Email