Webáruház

Vicces feliratú babaruhák a kezdő apukáknak

Vicces feliratú babaruhák

A felnőttek a legkülönbözőbb felületeken élik ki a kreativitásukat és a humorukat. A legújabb őrület a vicces feliratú babaruhák rendelése. Ha Ön is ilyet szeretne, és beírja a keresőbe ezt, akkor jobbnál jobb feliratok közül kell majd válasszon.

A témájukat tekintve elég sok van közülük, amelyek az apákat buzdítják arra, hogy foglalkozzanak többet a gyerekükkel. Ez a valós helyzetek faramuci kinyilatkoztatása, vagy úgy is mondhatnánk, hogy „minden viccnek fele igaz”. Máskülönben nem is lennének annyira viccesek. Nézzünk néhány ilyet közülük: „Mindig apa a főnök, amíg anya haza nem ér”, „Daddy keep calm and call mommy”, „Apa, meg tudod ezt csinálni?”, és nyilak mutatják, hogy hová kell a kezeket és lábakat bedugni.

Nagyon nehéz lehet ezek közül választani, ha egy kis meglepetést szeretne okozni az újdonsült szülőknek. De bármelyiket is választja a vicces feliratú babaruhák közül, biztos lehet, hogy egy kis mosolyt csal mindannyiuk arcára. Ha pedig nem tud dönteni, akkor vegyen kettőt vagy többet. Így biztos lesz a hatás.