Játék

Vigyázat, jönnek a Flush Force klotyószörnyek!

Flush Force klotyószörnyek

Szeretné meglepni gyermekét valami érdekes játékkal, de nincs semmilyen ötlete? A labda, kirakós és társai már nem kötik le a figyelmét? Próbáljon ki akkor valami egészen újat, ami egyszerre érdekes és vicces! A Flush Force klotyószörnyek igen kedveltek a csemeték között.

Biztosan az Ön kicsinye is örülne a WC-ből előbukkanó jópofa szörnyecskéknek. A játékot igazán izgalmassá teszi az, hogy nem lehet előre tudni, melyik figura fog elkerülni. Kell hozzá egy kis víz, egy kis rázogatás és a titokra csak akkor derül fény. A kis lények sokan vannak, több mint 150-en és bármelyiket rejtheti az aktuális WC. A lurkóknak külön izgalmat jelent az is, hogy összegyűjtsék a nagy szörnycsalád tagjait, hiszen értékes cserebere tárgyak is lehetnek az újonnan megszerzett darabok.

Ha Ön is szeretne izgalmas és vicces élményeket szerezni a csemetéjének, rendeljen a jateksziget.hu weboldalról a Flush Force klotyószörnyek közül és biztos lehet benne, hogy hatalmas nevetések kíséretében fognak előbukkanni a gyerekszoba új lakói.