agárdi pálinka
Vásárlás

Az Agárdi pálinka nem okoz csalódást

A főzdét, ahol a finom nedű készül, Vértes Tibor és Szabó László alapította 2001-ben. Az első Agárdi pálinka nem sokkal később, vagyis 2002-ben került forgalomba. Azóta hatalmas népszerűségre tett szert világszerte.

Kézzel válogatott gyümölcsöket használnak fel az előállításakor, így ügyelve a prémium minőségére. Minden évben kizárólag annyit palackoznak, amennyit a gyümölcsfák tudnak biztosítani, szóval limitált számban érhető el. Sorszámmal kerül fel a polcokra, különböző ízekben.

Az Agárdi pálinka a piacra kerülése óta nem kevesebb, mint 300 hazai, illetve nemzetközi díjat zsebelt be. A főzde üzemeltetői 2006-ban egy látogatóközpontot építettek, ami a mai napig szeretettel várja a lelkes fogyasztókat, illetve érdeklődőket.

A szokásos kajszibarack, cigánymeggy és bodza mellett, a különleges Irsai Olivér szőlőből készült Agárdi pálinka is fellelhető az italkereskedések termékpalettáján. Ha valamelyik változathoz kedvet kapott, akkor ne habozzon tovább, hanem néhány kattintással rendelje meg az interneten keresztül!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás