• kültéri festék
  Vásárlás

  Több célt szolgál a kültéri festék

  A legtöbben szeretik, ha otthonuk egyedi színekben pompázik. Ezt a hatást könnyedén elérhetjük nemcsak a beltérben, hanem a külső részen is. Mindössze annyi a feladatunk, hogy kiválasztjuk a megfelelő kültéri festék kivitelt, majd némi előkészítést követően nekilátunk a felhordásnak.

 • kézi körfűrész
  Vásárlás

  Hobbi barkácsoláshoz kell a kézi körfűrész

  Azok hobbi barkácsolók és asztalosok, akik régebben még a megszokott kézi fűrészekkel dolgoztak, most már sokkal hatékonyabban tudják ellátni a feladataikat. Minek köszönhető ez? Az, hogy a hagyományos kézi fűrész helyett rendelkezésükre áll a sokkal praktikusabb kézi körfűrész. Ezekre nagy szükség van egy olyan műhelyben, ahol a hatékonyság fontos.

 • LED asztali lámpa
  Vásárlás

  LED asztali lámpa praktikus funkciókkal

  Gazdaságos és kényelmes világítótestet keres az otthonába? A LED asztali lámpa elősegíti egy bizonyos pont kényelmes megvilágítását. Egyaránt hasznos a tanulóknak és a felnőtteknek, de azoknak is, akik az idejük nagy részét a számítógépnél töltik. Bár a neve feltételezi az alkalmazási helyét, viszont a fotel vagy az ágy mellé is tehetjük. A kellemes tompított fénynél tökéletesen pihenhet egy táblagép, könyv vagy a kézimunkája segítségével.

 • biztonsági ablak
  Vásárlás

  Miben más egy biztonsági ablak?

  Érdemes nagyon alaposan megnézni, hogy az otthonába vagy az irodájába milyen ablakok és ajtók kerülnek beépítésre. Ezeknek ugyanis a megszokott térelválasztásnál sokkal több és fontosabb szerepük lehet, amire muszáj odafigyelni. Vannak olyan előírások, amelyekre megéri külön kitérni. A nyílászáróknak elhelyezkedésüktől, elérhetőségüktől függően teljesen eltérő biztonsági követelményeknek kell megfelelniük (forrás: veka.hu). Nem mindegy például, hogy a földszinten elérhető magasságban kerül behelyezésre egy ablak vagy jóval magasabbra, ahol már minimális az esélye például egy erőszakos behatolásnak. A profi gyártók komolyan adnak a részletekre, még az olyan helyzetekben is, amikor csak egyszerű magáningatlan tulajdonosainak gyártanak termékeket. Ez hasznos, ugyanis így a vásárlók érzik a figyelmet és nagyobb eséllyel vásárolnak. Sajnos a mindennapokban egyre…

 • Autósülés
  Vásárlás

  Autósülés széles választékban

  A kezdő szülők sokszor nem tudatosítják, hogy az autóval való közlekedés sem lesz többé olyan egyszerű és automatikus, mint a gyermekáldás előtt. Az www.astibababolt.hu azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy időben felhívja a leendő szülők figyelmét a bebiztosítandó tárgyakra. Egy gyerekülés például nélkülözhetetlen lesz, amennyiben autóval is szeretnénk utazni.

 • kölyök kutyatáp
  Vásárlás

  Figyelmesen kell kiválasztani a kölyök kutyatápot!

  A nemrégiben született négylábú szőrgombócok eleinte teljes mértékben az anyjukra vannak utalva, védelem és táplálás szempontjából egyaránt. Ahogy cseperednek, lassan leválnak a szülőről és elkezdik önálló életüket. Ilyenkor kerülnek a figyelem középpontjába a kölyök kutyatáp változatok. Nagyon fontos, hogy felelős gazdiként olyan termék mellett tegyük le a voksunkat, ami lehetőleg minden szükséges összetevőt tartalmaz a szervezet gyors fejlődéséhez.

 • kondenzációs kazán ár
  Vásárlás

  A napjainkban változó kondenzációs kazán ár

  Napjainkban egyre többet lehet hallani a fűtéskorszerűsítésről, hogy a régi hagyományos fűtőtesteket miként szükséges kicserélni. Könnyebb feladata van annak, aki most készül egy új házat megépíteni, viszont ha újításról lesz szó, akkor is megéri befektetni, hiszen napjaink fűtőrendszerei energiatakarékosabbak, így pozitívan hat a családi kasszára, valamint a környezetre egyaránt. A kondenzációs kazán ár fontossá válik akkor, amikor a vevő választani szeretne a sok különböző márkából, termékből. A háttérben lévő technológia az 1980-as években kezdett el terjedni, mára már bárki megvásárolhatja. Különlegessége abban rejlik, hogy képes újrahasznosítani az elégetett gáz hőenergiáját, ezáltal nagyobb hatásfokot tud biztosítani.

 • kilincsek
  Vásárlás

  A kilincsek is legyenek szépek a lakásban!

  A lakberendezés terén az emberek ízlése legalább olyan eltérő, mint a ruhaválasztás esetében. Ez egyáltalán nem meglepő, mivel rengeteg stílust fel lehet fedezni a házakban, irodákban, stb. A kilincsek szerepe a lakáskultúrában sem elhanyagolandó, hiszen a gyakorlati hasznuk mellett az is fontos, hogy miként mutatnak az adott helyiségben.

 • tömörfa szekrény
  Vásárlás

  Kell a tömörfa szekrény az otthonokba!

  Néha azon kaphatjuk magunkat, hogy a lakásban már alig férünk el a különféle holmiktól, amelyek szanaszét hevernek mindenfelé. Legyenek azok ruhák, játékok, nippek, munkaeszközök vagy bármilyen kisebb-nagyobb dolog, érdemes biztosítanunk egy állandó helyet. A tömörfa szekrény teljesen megfelel erre a célra, nekünk csak ki kell választanunk az ideális méretekkel rendelkezőt.

 • férfi parfüm
  Vásárlás

  Mit vegyen figyelembe a férfi parfüm kiválasztásakor?

  Mindnyájan tudjuk, hogy egy kellemes illattal, amit magunk után hagyunk, azonnal felhívhatjuk és magunkra vonzhatjuk a környezetünk figyelmét. A nők ezt már korábban észrevették és azóta élvezik az ebből származó előnyöket. Az erősebbik nem képviselői is megpróbálnak ezzel lépést tartani és a férfi parfüm a közelmúltban a mindennapi imázs szerves részévé vált.