Brainbox
Játék

Brainbox memóriafejlesztő játékok

Ismeretterjesztő és memóriát fejlesztő játékokat keresel a gyermekednek? A Brainbox már 3 éves kortól segítik a gyermekek egészséges szellemi fejlődését, így már ebben a zsenge korban is érdemes beszerezni. A memóriának edzésére kimondottan egyszerű, barátságos rajzokkal ellátott, akár mesefigurás típusok kaphatóak, az 5+ és 8+ éveseknek pedig már izgalmas terepet nyújtanak a tudományos Brainbox játékok is.

Bevezetik őket a számok, a magyar vagy idegen nyelvek világába, megszerettetik velük a földrajzot, a biológiát, a kémiát vagy a történelmet. A Brainbox memóriafejlesztő és ismeretterjesztő kártyákkal a közlekedési szabályok megjegyzése, megtanulása is egyszerűbbé válik.

Ezek a kártyák nemcsak a gyermekek tudását, de a felnőttekét is próbára teszik. Hiszen a nagy rohanásban előfordulhat, hogy már Ön sem tudja felsorolni a világ 7 csodáját vagy elfelejtette az elemi osztályokban tanított környezetismereti alapokat. Nos, most itt a nagy alkalom arra, hogy az eltárolt régi információk felszínre kerüljenek.