illatosító
Szolgáltatás

Illatosító természetes illóolajokkal

Otthonunk frissessége nemcsak a rendszeres takarítástól függ. A dohos, étel- vagy füstszag elnyelésére számtalan remek illatosító kapható már. Cégünk széles kínálatában egyaránt talál utántöltő és illatosító sprayt. Nagyon kedveltek a tengeri vagy erdei frissességet visszaadó változatok, de a levendula, fahéjas alma, vanília, magnólia és orgona illatú utántöltők is szép számmal fogynak.

A kellemes illajegyeket tartalmazó termékek most kedvező áron vásárolhatóak meg online is. Rengeteget spórolhat akkor is, ha nagytételben rendel. Az Air Wick márka senkinek nem ismeretlen, de kínálatukban a Felce és Glade ismert illatai is fellelhetőek.

Nemcsak az otthoni változatokat érdemes kipróbálni, mivel a kocsiba tervezett párologtatós típusok is elégedetté fogják tenni Önt. A felmelegíthető wax szintén népszerű, ez az illatosító a melegítés során egyenletesen szabadítja fel az illatjegyeket. Hasonlítanak az aromaterápiás gyertyákhoz. Szekrényekbe tehető illatosító is van nálunk, amitől a ruhái állandóan frissek leszek.

Print Friendly, PDF & Email