Webáruház

A krémdezodor egészséges a bőrnek

Alumíniummentes krémdezodor

A természetes termékek nemcsak az élelmiszerekben fontosak, hanem azokban is, amelyek a bőrünkkel érintkeznek napi szinten. Az alumíniummentes krémdezodor mindennapi használata nem okoz semmiféle irritációt vagy kellemetlen tüneteket.

Nagyon egyszerűen beszerezhető a vitalis-szappan.hu webáruházból, ezért tanácsos ellátogatni ide. Az itt kapható krémdezodor kizárólag természetes alapanyagokból készül, úgyhogy hidratálja és puhítja a bőrt, illetve gomba- és baktériumölő hatása is van. A benne fellelhető szódabikarbóna segít felszívni az izzadságot, gátolja a testszagok kialakulását, valamint segít a bőrt a védőréteg megfelelő pH-értékének kialakulása során is.

Levendula illóolajt is tartalmaz, ami köztudottan nyugtatja a bőrt. Nagyon fontos az alumíniummentes krémdezodor használata, hiszen a bőrre felvitt izzadás-gátlók lemosás nélkül, huzamosabb ideig a bőrön vannak, és előbb vagy utóbb a szövetekben kötnek ki. Válassza az izzadás-gátlók természetes változatát, vagyis a krémdezodort, mert ez egészséges a bőrnek!