Webáruház

A Leyat metszőolló kiváló munkatárs

Leyat metszőolló

A tavaszi és őszi kerti munkálatok sok dolgot adnak a gazdáknak. A gyümölcsfák metszése, a gallyak aprítása csak valamilyen speciális szerszám segítségével hatékony.

Erre a célra kiváló választás a Leyat metszőolló, ami kifejezetten a vastagabb ágak vágására lett kifejlesztve. Erős, masszív szerkezetének köszönhetően, a Leyat metszőolló rendkívül könnyen és hatékonyan aprítja az ágakat, csekély erőfeszítés mellett. A rozsdamentes acélolló nagyon nehezen csorbul, köszönhetően a kemény fémszerkezetének, így hosszútávon, megbízhatóan használható. A jó metszőolló ismérve a kényelmes, ergonomikus markolat, ami minden felhasználónak stabil fogást biztosít. A Leyat metszőolló kiválóan illeszkedik a tenyérbe, stabilan markolható.

A rugós támasztéknak köszönhetően, az olló mindig kinyílik, nem szorul be a vágandó anyagba. A kertesontozes.hu webáruházban számos ilyen jellegű olló közül választhat. Itt igényeinek és pénztárcájának megfelelően megtalálhatja a legjobbat, amit majd évekig használhat teljes megelégedettséggel.