Vásárlás

Plakát nyomtatás kisebb tételben

Plakát nyomtatás

Ma már nem jelent problémát, ha egy nyomdaipari terméket nem akarunk nagyobb tételben sokszorosítani. A dekortar.hu csapata akkor is tud segítséget nyújtani, ha a plakát nyomtatás csupán egyetlen példányban történik.

Ebben az esetben sem kell érte sok pénzt fizetni. A felbontás 360 és 1440 dpi között lehet. A megrendelő dönti el, milyen típusú papírt kerüljön felhasználásra. A legnépszerűbb típusok közé tartozik a Citylight, illetve a fotópapír. A plakát nyomtatás esetében meg van adva az egyes változatok standard mérete.

A megrendelés teljesítéséhez általában 1-2 napra van szükség. A szakemberek ügyelnek a minőségre, ezért minden egyes megrendelő meg lesz elégedve a nyomdaipari termékkel. A honlapon megtekinthetők a plakát nyomtatás árai. Minél nagyobb mennyiséget rendel valaki, annál kevesebbet kell fizetnie egyetlen darabért.

Nem mindegy, hgy a termék bel- vagy kültéren lesz kirakva, ezért ezt jelezni kell a rendelés leadása során. A referenciákat is érdemes megtekinteni az oldalon. A digitális nyomtatás másféle formában is lehetséges.