bárpult
Webáruház

Térelválasztóként is jó megoldás a bárpult

A modern lakások esetében gyakori jelenség, hogy a konyha egyben van a nappalival. Ilyenkor a két helyiség elhatárolásához különféle praktikákat érdemes eszközölni, például remek megoldás egy bárpult beszerelése. A keskeny lap elegendő helyet ad a reggeli kávézáshoz, a beszélgetésekhez, egy vagy két bárszékkel máris különleges hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Vannak abszolút kicsi méretű bárpult változatok is, amelyek nagyon hatékonyan használják ki a teret a hotelszobákban, apartmanokban. Ezek annyira kézenfekvők, hogy még a teraszon is elférhetnek. Aki szeret a reggeli vagy esti napfényben úszni, annak ideális lesz ez a bútordarab, hogy helyet teremtsen ehhez az élményhez.

A dizájnos modellek között akad bükkfából, fémből készült vagy fényes felületű fehér bárpult is, lényegében mindenféle, amivel szebbé és stílusosabbá lehet tenni a helyet. Természetesen a weboldalunkon asztalok és székek is találhatóak, így akár az ebédlő berendezését is jó áron meg lehet oldani. Használja ki a lehetőségeket Ön is!