Állás,  Szolgáltatás

Vokk: Kattints ide az összes képzéshez!

Kattints ide az összes képzéshez vokk.hu!
Kattints ide az összes képzéshez vokk.hu!

Vannak emberek, akik többet tesznek a társadalomért, mert úgy érzik, hogy ez a hivatásuk. Ilyen munka lehet a személyi vagy vagyonvédelmi őr. Ha többet szeretnél megtudni erről a hivatásról, akkor kattints ide az összes képzéshez, www.vokk.hu!

Ezen a weboldalon minden hasznos információhoz hozzá lehet jutni. A biztonsági őr munkaköre kiterjed a bankok védelmére, trafikok és minden értékesebb, illetve veszélyesebb helyre, ahová a vállalkozók igénylik ezt a szolgáltatást. Ennek a weboldalnak a szakemberei magasan képzettek és így a legjobb tudást képesek átadni, továbbá saját tankönyvük is van, amit ők fejlesztettek ki.

Ebben a könyvben minden naprakész és „extra” információ megtalálható, ezért, aki először okulni szeretne, akkor ebből a tanulmányból érdemes. A tanfolyam elvégezésével a diákok, nemcsak elméletben lesznek felkészítve, hanem gyakorlatban is, ezért is nagyon kiváltságos ez a képzés.

A vizsga is rendkívül színvonalas, mivel ezt az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szerveinek Kiképző központja hajtja végre. Ha jelentkezni szeretnél, akkor kattints ide az összes képzéshez és válaszd a vokk.hu oldalt!