Szolgáltatás

Az utazást segíti a bőrönd

Bőrönd

Még mindig adott a lehetőség arra, hogy elinduljunk valamerre, akár egy hosszabb kirándulásra is. A nyár vége és az ősz eleje kifejezetten remek időszak, amit érdemes megragadni. Attól függően, hogy repülővel, vonattal, autóval vagy éppen busszal utazunk, nem árt a nagy ellenálló képességgel bíró bőrönd mellett döntenünk.

Sohasem tudhatjuk, hogy mikor esik rá valami a csomagunkra, amiben ha vannak törékenyebb holmik, akkor könnyedén megsérülhetnek, nem beszélve a bőrönd külsejéről. Szerencsére, már egyszerűen találhatóak olyan változatok, amelyek hihetetlenül strapabírók a külső hatásokkal szemben. A másik fontos kritérium, hogy könnyedén magunkkal vihető legyen.

Amikor 20-30 kg cuccot pakolunk a bőrönd mélyére, akkor bizony jól jön az egyszerű kezelhetőség. Erről a teleszkópos fogantyú és 360 fokban elforduló, egyenetlen talajon is jól gördülő kerekek gondoskodnak. Már csak az a kérdés maradt hátra, hogy pontosan hol kapható ilyen bőrönd? Kattintsunk a marchborond.hu oldalra és ismerjük meg a kínálatot, mert itt garantáltan megtaláljuk azt, amire szükségünk van!