fémvázas medence
Webáruház

Fémvázas medence nagyobb igénybevételre

A felfújható medencék remek alternatívát kínálnak arra, hogy otthon is bármikor lehessen egyet fürdőzni és a kellemes hőmérsékletű vízben hűsölni, azonban tény, hogy ezek a modellek nem a tartósságukról híresek. Ha egy strapabíróbb megoldást szeretne, ami hasonlóan egyszerűen felállítható és használatba helyezhető, akkor a fémvázas medence kínálatban kell keresgélnie.

Ezeket nem kell felfújni, nincs bennük levegő, hanem a medence anyagát, maga a benne lévő víz fogja egy fémszerkezetre ráfeszíteni. Ennek köszönhetően pedig, a fémvázas medence sokkal kevésbé sérülékeny és a nagy igénybevételt is jobban bírja.

Ebből már egészen nagyméretű változatok is vannak, amelyekbe több felnőtt is nyugodtan elfér, nemcsak a gyerkőcök, illetve akár egy medencés partihoz is kiváló helyszínt tudnak szolgáltatni. Amennyiben szeretne Ön is beszerezni egy ilyen nagyszerű fémvázas medencét, akkor keresse fel a sportsarok.hu webáruházat, ahol többféle verzió közül választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelőt!

Print Friendly, PDF & Email