fordítóiroda Budapest
Szolgáltatás

Milyen nyelvekkel foglalkozik a fordítóiroda Budapesten?

Külföldre utazna cserediáknak vagy munkavállalás céljából? Ennek érdekében szüksége lenne a dokumentumainak idegen nyelvre történő fordítására? Akkor ne is keressen tovább, mert a Bilingua fordítóiroda Budapest viszonylatában az egyik olyan iroda, ahol nemcsak precíz munkát végeznek, hanem itt bármilyen nyelvre lefordítják a dokumentumokat!

Természetesen elsődlegesen európai nyelvekre vállalnak itt fordítást, azonban a kapcsolataik révén, még a legtávolabbi országok nyelve sem jelent gondot: legyen az thai, szuahéli vagy hindi. Ráadásul, akár 24 órán belül már kézhez kaphatja hivatalos fordításban a dokumentumait.

Nyilván az ára sem elhanyagolható tényező, azonban aggodalomra semmi ok, ugyanis ez a fordítóiroda Budapest más irodáihoz viszonyítva nem dolgozik magasabb árakkal. Persze arra számítani kell, hogy az ár nyelvenként változhat, főleg ha ritkán használtról van szó, meg az időintervallum is befolyásolhatja, ami a fordítok rendelkezésére áll. Azonban ez általában más szolgáltatások esetében is hasonlóan működik.